katsurashareware.com Forum Index katsurashareware.com
shareware for creative Mac OS X users
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

digital in

 
Post new topic   Reply to topic    katsurashareware.com Forum Index -> ProPhase Support
View previous topic :: View next topic  
Author Message
tokyofan



Joined: 10 May 2009
Posts: 2

PostPosted: Fri Oct 02, 2009 2:57 am    Post subject: digital in Reply with quote

With ProLevel, how do I set device to "Digital In"? I don't see that option...whereas I can do that with my audio editing app.
I just made a purchase.
Back to top
View user's profile Send private message
katsura
Site Admin


Joined: 07 Jan 2006
Posts: 153
Location: usa

PostPosted: Sun Feb 07, 2010 3:05 pm    Post subject: Reply with quote

you should be able to select any standard audio input device from the Device popup button in the Drawer.

the built-in digital input on Mac shows up as "Built-in Digital Input" for example.
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail Visit poster's website
ddavidteon



Joined: 21 Mar 2015
Posts: 1

PostPosted: Sat Mar 21, 2015 9:56 am    Post subject: Reply with quote

Have the device set to Mbox but am getting no metering at all. Any ideas????
_________________
solitaire classic
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    katsurashareware.com Forum Index -> ProPhase Support All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group